Esza
Welkom bij Esza, Hier een klein stukje over onze gezellige winkel, Esza. Wij werken graag op een persoonlijke manier waarbij wij de klant alle aandacht kunnen geven die ze verdient. Onze klant mag bijvoorbeeld alvast aan een bakkie koffie gaan zitten terwijl wij voor haar de paskamer vullen met kleding waarvan wij denken dat onze klant heel blij zal worden. Ook is het bij ons altijd mogelijk om een privé afspraak te maken buiten onze openingstijden om. Het is zeker een aanrader om ons op Instagram of Facebook te volgen om te zien wat er bij ons zoal aan nieuwe kleding binnen komt en hoe wij laten zien hoe dit op verschillende manieren gedragen kan worden. Wij hebben een mooie merken mix van comfortabel, prettig dragende modische kledingstukken in verschillende prijsklassen! Wij kunnen nog wel een langer verhaal schrijven maar nodigen iedereen liever zelf uit om onze Brabantse gezelligheid te komen ervaren in onze winkel. Tot ziens bij Esza.

Contactgegevens

Sint Bavostraat 28
4891 CJ, Rijsbergen
NL
0031 (0)76 596 24 53

Openingstijden

MAANDAG Gesloten
DINSDAG 09:00 - 17:30
WOENSDAG 09:00 - 17:30
DONDERDAG 09:00 - 17:30
VRIJDAG 09:00 - 17:30
ZATERDAG 09:00 - 16:00
ZONDAG Gesloten

Maattabel voor Para Mi Broeken

Tailleomvang
Meet je tailleomvang ter hoogte van je natuurlijke taille, dus tussen het hoogste punt van je heupbot en je onderste rib.

Heupomvang
Meet je heupomvang door middel van het meetlint om je heupen te plaatsen en meet over het volste gedeelte van je billen.

Para Mi broeken met hoge stretchkwaliteit kunnen gedragen worden met een ruimere marge dan je normaal gewend bent. Deze tabel is slechts ter indicatie.

Graag verwijzen we je door naar onze retailers met fysieke winkels om voor het beste advies over onze pasvormen een Para Mi broek te passen.