Nouveauté Damesmode
Moderne en vernieuwende mode voor ieder type vrouw. Dit omschrijft het kledingassortiment van Nouveauté Damesmode op een treffende manier.

Voor zowel de jonge vrouw als ook de dame op leeftijd bieden wij stijlvolle, draagbare en kwalitatief goede kleding aan, dit alles tegen een betaalbare prijs.

De belangrijkste missie die wij hebben is een vrouw compleet te kleden, hierbij staat persoonlijke service voorop. Wij nemen graag de tijd voor u, lekker rondkijken, passen en genieten van een heerlijke vers gezette kop thee of koffie.

Nouveauté betekent iets nieuws en dit is dan ook altijd bij ons in de winkel te vinden.

Kom gezellig langs in onze winkel en ontdek ons volledige aanbod en laat u verrassen door onze goede service waarbij de klant nog echt koning is.

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 14a
7481 EB Haaksbergen
0031-53-5727487

Openingstijden

MAANDAG 13:00 - 18:00
DINSDAG 9:30 - 18:00
WOENSDAG 9:30 - 18:00
DONDERDAG 9:30 - 18:00
VRIJDAG 9:30 - 21:00
ZATERDAG 9:30 - 17:00
ZONDAG Gesloten

Maattabel voor Para Mi Broeken

Tailleomvang
Meet je tailleomvang ter hoogte van je natuurlijke taille, dus tussen het hoogste punt van je heupbot en je onderste rib.

Heupomvang
Meet je heupomvang door middel van het meetlint om je heupen te plaatsen en meet over het volste gedeelte van je billen.

Para Mi broeken met hoge stretchkwaliteit kunnen gedragen worden met een ruimere marge dan je normaal gewend bent. Deze tabel is slechts ter indicatie.

Graag verwijzen we je door naar onze retailers met fysieke winkels om voor het beste advies over onze pasvormen een Para Mi broek te passen.