Seaside
Welkom bij Seaside, Seaside is een winkel waar je aangenaam kunt vertoeven. Er is werkelijk voor elk wat wils. Je kunt er heerlijk shoppen voor een jasje, rok, blouse of accessoire in het midden- en hogere segment. Onze kleding is betaalbaar en comfortabel en we bieden de service die je van ons verwachten mag. Daarnaast verkopen we ook allerlei leuke woonaccessoires én hebben we, naast een groot aantal tijdschriften en kranten, ook boeken en kaarten in ons uitgebreide assortiment. Wil je alles eens rustig bekijken, of na het shoppen even lekker bijkomen, dan kun je bij ons terecht voor een goede kop koffie of thee, een sapje en een gebakje of tosti. En daar zit je dan: muziekje, gratis wifi, krantje en een lekker drankje. En daar komt bij dat we erg trots zijn op onze mooie winkel. Seaside is zoveel meer dan een winkel: een echte ontmoetingsplek voor iedereen. Tot ziens bij Seaside.

Contactgegevens

Dorpsstraat 21
4356 AH, Oostkapelle
NL
0031 (0)118 58 40 44

Openingstijden

MAANDAG 09:00 - 17:30
DINSDAG 09:00 - 17:30
WOENSDAG 09:00 - 17:30
DONDERDAG 09:00 - 17:30
VRIJDAG 09:00 - 17:30
ZATERDAG 09:00 - 17:30
ZONDAG Gesloten

Maattabel voor Para Mi Broeken

Tailleomvang
Meet je tailleomvang ter hoogte van je natuurlijke taille, dus tussen het hoogste punt van je heupbot en je onderste rib.

Heupomvang
Meet je heupomvang door middel van het meetlint om je heupen te plaatsen en meet over het volste gedeelte van je billen.

Para Mi broeken met hoge stretchkwaliteit kunnen gedragen worden met een ruimere marge dan je normaal gewend bent. Deze tabel is slechts ter indicatie.

Graag verwijzen we je door naar onze retailers met fysieke winkels om voor het beste advies over onze pasvormen een Para Mi broek te passen.