VTC Jeans & Fashion
Welkom bij VTC Jeans & Fashion ( Turbo Fashion), Al meer dan 30 jaar bent u welkom bij het Vrije Tijds Centrum (VTC Jeans & Fashion). Wij zijn de specialist in dames- en herenmode voor Dordrecht en omstreken. Het Vrije Tijds Centrum heeft een winkeloppervlakte van 400 m2. Bij het VTC staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Dus waarom moeilijk doen en naar bijvoorbeeld Rotterdam reizen voor uw spijkerbroek? U kunt in Dordrecht ook prima terecht! Het VTC is gespecialiseerd in jeans. Wij hebben een breed assortiment en altijd voorraad. Heeft u interesse in een jeans uit het assortiment van het VTC? Kom eens langs bij ons in de winkel. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Uw broek of spijkerbroek wordt gratis korter gemaakt terwijl u wacht onder het genot van een gratis kopje koffie. Tot ziens bij VTC Jeans & Fashion.

Contactgegevens

van Neurenburgpad 2
3311 DN, Dordrecht
NL
0031 (0)78 614 44 43

Openingstijden

MAANDAG Gesloten
DINSDAG Gesloten
WOENSDAG 10:00 - 18:00
DONDERDAG 10:00 - 18:00
VRIJDAG 10:00 - 18:00
ZATERDAG 09:00 - 17:00
ZONDAG 12:00 - 17:00

Maattabel voor Para Mi Broeken

Tailleomvang
Meet je tailleomvang ter hoogte van je natuurlijke taille, dus tussen het hoogste punt van je heupbot en je onderste rib.

Heupomvang
Meet je heupomvang door middel van het meetlint om je heupen te plaatsen en meet over het volste gedeelte van je billen.

Para Mi broeken met hoge stretchkwaliteit kunnen gedragen worden met een ruimere marge dan je normaal gewend bent. Deze tabel is slechts ter indicatie.

Graag verwijzen we je door naar onze retailers met fysieke winkels om voor het beste advies over onze pasvormen een Para Mi broek te passen.